Sponsors - Jeugd

Deze pagina geeft een lijst weer van alle sponsors van KFC Heist - Jeugd. De sponsors van de hoofdclub vindt u op deze pagina.

Alle Sponsors hebben een eigen pagina op deze site met alle gegevens over hun zaak alsook een paar foto's en nuttige inlichtingen. Het volstaat om op de logo's van hun advertentie door te klikken voor meer informatie.

Net zoals in bedrijven, zonder Sponsors kan een Club niet uitgroeien tot een volwaardig geheel. Vandaar onze dank voor hun continue bijdrage. Wij hopen dat het hen ten goede komt voor hun zaak. 

Sponsoring kan soms een héél bescheiden daad zijn zoals het schenken van een bal. Andere vormen zijn een brijdrage tot een BBQ van een specifieke ploeg tot meer practische arrangementen die de Club als een geheel ten goede komen.Algemene sponsor


   Tornooisponsors

   Sponsor van de spelerstrofeeën :   Schepen van Sport   Daniël De Vlamynck
   Sponsors van de spelersmedailles :   Schepen van Personeel - Voorzitter KFC Heist   Piet De Groote   en  Gemeenteraadslid Philippe Vlietinck
   Sponsor van de koffiereceptie BROOD & BANKET:   Wybouw – Deschepper, Pannenstraat 64 , 8301 Heist aan zee (Tel. 050/51 13 27)


          Sponsors individuele ploegen


                         Hartelijk Dank aan u allemaal!