Open trainingen Rode Duivels in Heist 28 mei t.e.m. 30 mei 2015

LEES OOK: http://www.kfcheist.be/blog/open-training-rode-duivels-in-knokke-heist/ in 2016

De Rode Duivels gaan van 28 mei t.e.m. 30 mei 2015 op ministage naar Knokke-Heist. Ze zullen er drie keer trainen in sportstadion ‘De Taeye’ in Heist. Alle trainingen zijn open voor het publiek.

Een uitgelezen kans dus om de dribbels van Romelu te bestuderen of om met je eigen ogen vast te stellen hoe hoog Christian wel niet springt tijdens een kopbalduel!

Wat? Waar? Wanneer?

De open trainingen gaan door in het sportstadion op donderdag 28 mei van 17 tot 18u30, vrijdag 29 mei van 11 tot 12u30 en zaterdag 30 mei van 10u30 tot 12u. De toegang is gratis!

De training op zaterdagochtend lokt waarschijnlijk veel supporters. Houd er dus rekening mee dat de politie en organisatie geen publiek meer zullen toelaten op het moment dat de maximumcapaciteit van het sportcomplex bereikt is. Wil je graag een training bijwonen, maar de drukte op zaterdag vermijden? Kom dan naar de training op donderdag of vrijdag, ook dan geven onze Duivels het beste van zichzelf.

Er zullen diverse drank-, eet- en merchandise standen en sanitaire voorzieningen voorzien worden.

Wil je nu al de perfecte plaats uitzoeken vanwaar jij Toby, Divock, … kan toejuichen? Bekijk dan zeker de bijgevoegde plattegrond. Voor rolstoelgebruikers worden er op de asfaltpiste (voor de tribune) plaatsen voorzien.

Fanclub 1895

Ook Fanclub 1895 slaat drie dagen zijn tenten op in Heist. Als echte ervaringsdeskundigen zorgen zij, samen met jullie, voor de nodige sfeer tijdens de trainingen. Op zaterdag deelt de fanclub, vóór de start van de open training, gratis posters van onze Duivels uit ter hoogte van de ingangen van het sportstadion.
Toegankelijkheid

Om dit alles in goede banen te leiden, neemt de lokale politie samen met de organisatie extra maatregelen om de parkeer- en verkeersdruk in en rond het stadion in goede banen te leiden.

Het sportcomplex is toegankelijk voor het publiek vanaf 15u30 op donderdag, 9u30 op vrijdag en 9u op zaterdag via de Pannenstraat (ingang 1) en Krommedijk (ingang 2). De politie en organisatie raden rolstoelgebruikers aan het stadion via ingang 1 te betreden.

Openbaar vervoer

Wil je de parkeer- en verkeersdruk in en rond het sportcomplex vermijden? Maak dan gebruik van het openbaar vervoer (trein of tram), kom met de fiets of te voet. Het sportstadion is enkel toegankelijk voor voetgangers.

Met de wagen

Kom je toch met de wagen naar Heist? Er zijn drie ingerichte parkeerzones, waar je de wagen gratis kan achterlaten: parking 1 ‘Laguna Beach’ (150 plaatsen), parking 2 ‘Laguna Beach Weide’ (220 plaatsen) en parking 3 ‘Knokkestraat – Elizabetlaan Grasplein’ (140 plaatsen). Parking 3 gaat enkel open als de parkings ter hoogte van Laguna Beach volzet zijn.

Kom je met de wagen uit Knokke, Brussel of Antwerpen? Rijd op de Natiënlaan (N49) tot aan de ‘kluifrotonde’ ter hoogte van het Maurice Lippensplein. Op de rotonde sla je rechtsaf naar de Knokkestraat. Daarna sla je linksaf naar de Krommedijk.

Kom je met de wagen uit (Zee)Brugge? Sla op de Elizabetlaan (N34) rechtsaf naar de Krommedijk.
De parkeerplaatsen in de Pannenstraat zijn ter hoogte van het sportcomplex voorbehouden voor de organisatie, pers en hulpdiensten.

Door de open trainingen is er een gewijzigde verkeerssituatie in de Pannenstraat en Krommedijk. De Pannenstraat is tussen de Peter Benoitlaan en Knokkestraat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. In de Krommedijk wordt er eenrichtingsverkeer ingevoerd tussen het kruispunt met de Knokkestraat en het kruispunt met de Westkapellestraat (rijrichting Zeebrugge).

Houd op donderdag en vrijdag zeker ook rekening met extra parkeer- en verkeersdruk in Damme en Knokke-Heist door de doortocht van de Baloise Belgium Tour (de opvolger van de Ronde van België). Er is ook verkeershinder mogelijk door de A11-wegenwerken. Meer informatie op http://www.a11verbindt.be. Volg steeds de richtlijnen van de politie en organisatie.

Voor alle last minute informatie over de  parkeerzones en verkeersafwikkeling verwijzen wij jullie door naar de website van de lokale politie Damme/Knokke-Heist (http://www.lokalepolitie.be/5446) of via  https://www.facebook.com/PZDammeKnokkeHeist & https://twitter.com/LokPol5446.

Volg alle updates over de trainingen via de officiële pagina’s van onze Belgian Red Devils:

http://www.facebook.com/belgianreddevils & http://www.twitter.com/belreddevils.

Een overzicht van alle open & gesloten trainingen van onze Rode Duivels vind je op:
​http://www.belgianfootball.be/nl/het-programma-van-onze-rode-duivels.