Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 7 februari 2019

Beste spelers, ouders en sympathisanten van KFC Heist,

Het was een tijdje geleden, maar hier terug een berichtje zodat jullie verder op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen KFC Heist.

* Met onmiddellijk ingang is Nancy Brouckaert aangesteld als de nieuwe secretaris / gerechtigd correspondent van KFC Heist. Voor alle vragen i.v.m. aansluitingen , transfers, ongevalsaangiften kan u bij haar terecht: brouckaert.nancyathotmail.com of via 0486/75.14.21

*  Sedert januari hebben we voor de categoriën U8 tot U15 een techniektrainer aangesteld (Geert Troch) die onze talentjes zal begeleiden met specifieke techniek-oefenstof. Deze trainingen worden geïntegreerd in de gewone trainingen en worden samen begeleid door Geert en de vaste trainers. De data en uren van de trainingen zijn terug te vinden in ons administratief platform PEEPL.

* Met enkele weken vertraging is de bekercompetitie Jeugdcup Het Nieuwsblad opnieuw van start gegaan. We hebben nog 4 ploegen in de running. Hieronder vindt u de eerstvolgende thuiswedstrijden:

- 07/02/2019 om 18u30: U8 - VV Emelgem-Kachtem

- 13/02/2019 om 18u: U10 - KSV Zwevezele

- 13/02/2019 om 18u: U11 - KSV Zwevezele

- 13/02/2019 om 19u30: U15 - SV Anzegem

* Ook de U9 is nog bezig aan zijn bekeravontuur: Beker voor Duiveltjes ingericht door Cercle Brugge: op 13/02/2019 om 18u speelt de U9 - Dosko St-Kruis

* Onze U10 neemt deel aan een project van KW (de Krant van West-Vlaanderen): Hierbij worden ouders opgeroepen om actiefoto's en video's te nemen van hun ploeg volgens opdrachten die KW meedeelt. Dit gaat via de "KW Cup-app". Als de U10 van KFC Heist slaagt in hun opdrachten, kunnen ze tickets winnen voor de Rode Duivels. Succes!

* Op de "Nacht van de Sport" worden traditioneel de trofeeën voor sportverdiensten uitgereikt in de verschillende categorieën. Onze Ladies werden andermaal genomineerd voor "sportploeg van het jaar". Deze trofee wonnen ze vorig jaar al. Als belofte van het jaar is Ryan Lodens genomineerd, ook geen onbekende voor KFC Heist. 

Nacht_vd_Sport.jpg

* Footlunch: in het eerste weekend van de paasvakantie wordt er opnieuw een footlunch georganiseerd. Afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijden zal dit op zaterdagavond of zondagmiddag zijn. Meer info volgt nog.

Veel leesplezier.
Franky Vanlerberghe