Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 24 juli 2019

Beste spelers en ouders, sympathisanten en medewerkers van KFC Heist,

Terwijl we momenteel puffen onder de hitte, begint het al te kriebelen om terug tegen het balletje te trappen. De trainingen van de Ladies, het eerste elftal en de beloften zijn reeds gestart. Alle andere jeugdploegen en reserven starten in de eerste week van augustus. Het overzicht van de trainingsdagen en -uren vindt u in bijlage en zijn ook al terug te vinden in de kalenders op ons administratief platform PEEPL en op de website www.kfcheist.be .

- Vanaf dit seizoen treedt KFC Heist aan met 2 ploegen in de provinciale afdeling. De A-kern treedt met veel ambitie terug aan in 2° provinciale en onze beloften starten in 4° provinciale. Ook de Ladies starten terug in de hoogste provinciale reeks (1°).

- Er kunnen terug abonnementen aangekocht worden voor de 3 ploegen. Hieronder vindt u de mogelijkheden:

                    * 25,00 € voor toegang voor 5 wedstrijden

                    * 75,00 € jaarabonnement met toegang voor alle competitiewedstrijden

                    * 100,00 € jaarabonnement + koffie en gebak tijdens de rust + toegang voor alle competitiewedstrijden                      

- De Beker van West-Vlaanderen start voor de mannenploegen al in het weekend van 27/07-28/07. De Ladies spelen hun eerste bekerwedstrijd op 15/08 in Heist.

- Op zondag 18/08 gaat terug de "startdag van KFC Heist" door met verschillende trainingen en wedstrijden. Over de middag wordt er ook een BBQ voorzien. Meer info volgt later. Op de startdag worden ook alle kledij, die werd besteld op de inschrijvingsdagen, verdeeld. Voor wie nog niet langskwam op de pas-dagen is zondag 18/08 ook het ideale ogenblik om het trainingspak te passen.

- Enkele weken terug mochten we Club Brugge (tegen KFC Heist en Union St-Gillis) en Cercle Brugge (tegen RC Lens) ontvangen in stadion De Taeye. De bijna 800 foto's van deze wedstrijden kan u terugvinden in de rubriek 'foto's' in Peepl. Met dank aan onze huisfotograaf Jackie Vandierendonck.

- Nog een nieuwigheid: het beloftenteam van Club Brugge speelt vanaf dit seizoen zijn thuismatchen in Stadion De Taeye. Deze wedstrijden gaan door op maandagavond. We zijn nog op zoek naar enkele medewerkers die ons kunnen helpen bij de organisatie van deze wedstrijden. Interesse? Neem vlug contact op met ons via dit mailadres of met één van de bestuursleden.

- Vanaf dit seizoen neemt KFC Heist zijn intrek in een nieuw supporterslokaal: café Den Oosthoek, in de Pannenstraat in Heist. Dit café van sportief verantwoordelijke Philip Van Eeghem en Mieke is ook al het lokaal van één van onze supportersclubs 'De Strandleeuwen" en van de East-Corner Blues (Club Brugge).

- De gemeente Knokke-Heist organiseert op de velden van R.Knokke FC de trainerscursus "voetbalinitiator /getuigschrift C". Wie interesse heeft om deze cursus te volgen, kan dit in naam van KFC Heist. Neem vlug contact op, want de eerste cursusdag is al op maandag 19/08.

Hebt u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij het graag.

We hopen u talrijk te mogen ontmoeten op de vele trainingen , wedstrijden, maar zeker op onze startdag op 18/08.

Vriendelijke groeten,
Bestuur KFC Heist