Voetbalstages - Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 22 januari 2021

Gezien we door het vervelend CORONA-virus genoodzaakt zijn om het paastornooi dit jaar niet te organiseren, hebben we beslist om een alternatief aan te bieden onder de vorm van voetbalstages.

1. Een 3-daagse voetbalstage

Een eerste stage gaat door in de eerste week van de paasvakantie van dinsdag 06/04/2021 tot donderdag 08/04/2021.

Tijdens deze 3-daagse stage willen wij de technische vaardigheden van onze voetballertjes tussen en 5 en 13 jaar nog wat verder bijschaven. Dit door verschillende oefen- en wedstrijdvormen aan te bieden, worden de technische skills verbeterd.

Ook is er aandacht voor coördinatie-oefeningen en met behulp van de Sense-bal, die de deelnemers nadien mogen behouden, wordt er ook aan de lenigheid en stabiliteit gewerkt.


De sessies starten om 9u en lopen ten einde om 16u. Er wordt opvang voorzien vanaf 8u en tot 17u. De spelers brengen hun eigen lunchpakket mee, die kan genuttigd worden in de kantine.

U kan zich nu via onderstaand formulier inschrijven 

De kostprijs voor deze 3-daagse stage bedraagt €95 (leden van KFC Heist betalen €85).
Deze stage kwam mee tot stand met de financiële steun van de Young Glories KFC Heist, waarvoor van harte dank.

En nog stopt het niet:

2. Voetbalweek in samenwerking met Voetbalstages.be

Tijdens de eerste week van juli (05/07 – 09/07) wordt een ganse voetbalweek aangeboden, in samenwerking met Voetbalstages.be.

Dit voetbalkamp staat voor een week vol voetbalplezier, waar in de voormiddag per leeftijdscategorie gefocust wordt op techniek, coördinatie en plezier maken. In de namiddag spelen we spelletjes , tornooien of wedstrijdvormen om toe te passen wat in de voormiddag werd geleerd. Naast het sportief plezier bieden we een ganse beleving aan; een trainingsshirt, enkele leuke gadgets en een verrassing.

Voor meer info, verwijs ik graag door naar deze link: https://www.voetbalstages.be/informatie-kfc-heist/

De kostprijs bedraagt hier € 165 (€15 korting wie vóór 01/02/2021 inschrijft).

In deze prijs is ook inbegrepen, naast de professionele trainingen, een warme maaltijd, versnaperingen tijdens de pauzes en een trainingsshirt, ...

Inschrijven gebeurt ook via de website van www.voetbalstage.be !
 

Foto's