KFCH Academy

Beste voetballertjes, ouders, supporters en sympathisanten.

Het oude seizoen is nog maar net afgesloten en het nieuwe staat weer voor de deur.

KFC Heist ontwaakt uit een zomerslaap en met zijn allen gaan we weer aan de slag voor hopelijk een prachtig nieuw seizoen. Tijdens het tussen seizoen is weer hard gewerkt door het bestuur en trainers al zie je niet altijd wat er voor en achter de schermen gebeurd is. Twee jaar geleden is de club begonnen met een project dat voetbalschool werd gedoopt onder leiding van Philip Traen die prachtig werk heeft verricht. Het was natuurlijk onmogelijk om deze prestatie te evenaren, maar de nieuwe garde zal streven om KFC Heist beter te wapenen voor de toekomst. Een bijzonder woord van dank willen we uitspreken voor Philip die dit mogelijk maakte.

Sportief zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk en daarom hebben we gekozen om een nieuwe naam te geven aan de voetbalschool. We willen ons onderscheiden van het schoolgebeuren daarom veranderen we de naam voetbalSCHOOL naar KFCH Academy.

Met het talent die in onze groep aanwezig is, denken, neen mogen we op een gezonde ambitie rekenen om de toekomstige tegenstaanders alle hoeken van het veld te laten zien.

Aan allen wensen wij een boeiend, spannend en sportief super seizoen toe.

Wat de voetballertjes betreft, weet dat het bestuur onze jeugd en ouders erg naar waarde schat. Zoals in ieder huishouden is het niet altijd makkelijk de juiste oplossingen te vinden doch weet dat de club zich verder wil inspannen het jullie naar de zin te maken.

Een bijzonder woord van dank aan het bestuur die het mogelijk maken dat we onze kinderen aan erg democratische prijzen kunnen laten voetballen. KFCH Academy zal er alles aan doen om jullie lang aan de club te binden en hopelijk zijn jullie kinderen de nieuwe generatie voor onze eerste ploeg in de toekomst. We richten ons hierbij ook naar de ouders die zin hebben toe te treden tot de grote groep sympathisanten die ons willen helpen op onze evenementen, jullie zijn van harte welkom.

Afsluiten doen we met het woord (r)evolution. Inderdaad speler, ouder, trainer of bestuur zijn van deze club doe je niet voor even. De voorbije 2 jaar hebben bewezen dat het negativisme rond de voetbal waar het woord clubliefde niet meer bestaat, bij ons wel nog kan. Al 2 jaar gaan er nauwelijks spelers weg en onze groep van mensen die de familie vergroten groeit ieder jaar en dat is de weg die we willen en moeten bewandelen met dank aan allen. Als laatste willen we jullie vragen massaal aanwezig te zijn op onze activiteiten want we moeten eerlijk zijn, die zijn van levensbelang voor onze kleine club. Zonder deze evenementen zouden we niet levensvatbaar zijn. Dus bij deze een warme oproep naar allen om ons verder te blijven steunen in het belang van iedereen.

Hopelijk dragen we met zen allen fier de wit - groene clubkleuren en bouwen we verder aan de weg van respect en vriendschap onder de koepel van onze geliefde club ”KFC Heist” onder de gloednieuwe hashtag:

#childrenofthe(r)evolution