UNO Knokke

UNO Knokke

Unieke designermerken op één plek zorgvuldig samengebracht, dat is in een notendop waar UNO modebewuste vrouwen al jaren blij mee maakt. Deze trendy zaak met twee vestigingen in Knokke wordt gerund door Frank en Pascale, die Europa doorkruisen op zoek naar de mooiste merken, fijnste materialen en upcoming designers. Het beste van verschillende modewerelden samenbrengen, dat is waar UNO voor staat.

De selectie van elk stuk gebeurt met de nodige zorg, oog voor detail en liefde voor het vak. Iets wat elke klant ook aan den lijve ondervindt, als zij bij UNO binnenwandelt. Wie op zoek gaat naar een totale outfit of dat ene kledingstuk dat men in gedachten heeft maar nauwelijks kan omschrijven, kan rekenen op professioneel advies van het hele UNO team. Vrijblijvend én met respect voor de persoonlijke stijl van elke klant.

Trendy lifestyle merken worden vergezeld van exclusieve stukken die je maar zelden in handen krijgt. Draagbare mode wordt probleemloos gecombineerd met unieke eyecatchers, waarmee je iedereen het nakijken geeft.

Selected designer fashion
*exclusive selection* fine materials* great combinations
...dat is UNO.