Demeyere Cars

Demeyere Cars

Hoe het groeide ...
Het prille begin

Gerard Demeyere en zijn echtgenote Frieda Vermander begonnen hun garage in 1967, even verderop in de Weskapellestraat op nummer 127. Niet als Nissan dealer, want dat merk bestond nog niet, wel als Skoda-garage.

In 1970 namen ze er Datsun bij, het latere Nissan.

De garage deed het van meet af aan zeer goed. Gerard Demeyere kende zijn vak en het echtpaar hechtte groot belang aan klantvriendelijkheid.

Een nieuwe garage

In 1984 verhuisde de zaak naar de huidige locatie op nummer 180 van de Westkapellestraat. Hier kreeg het bedrijf alle ruimte om zich al Nissangarage en expertisecentrum te ontplooien. Gerard Demeyere vervolmaakte zich voortdurend. Zo maakte hij studiereizen naar Japan, naar het moederbedrijf van Nissan, om er verder opgeleid te worden tot master technician. Hij deelde zijn expertise met zijn medewerkers en moedige hen aan om deel te nemen aan de bekwaamheidstests die Nissan organiseerde. Ze slaagden met brio.

Onze missie

Sterk geïnspireerd door een lange familietraditie, biedt Demeyere Cars een breed gamma voertuigen aan van drie kwaliteitsvolle merken, Nissan, Renault en Dacia.

Demeyere Cars profileert zich als een ondernemende, innovatieve en loyale partner voor zijn stakeholders.

Demeyere Cars is toonaangevend voor de implementatie van nieuwe technologie, klantenservice en kwaliteit.

Respect, integriteit, passie en zorg voor duurzaamheid zijn de kernwaarden van de bedrijfscultuur.

Speciaal aanbod voor leden KFC Heist

"En natuurlijk hebben wij ook een quick charge of snellader! Eigenaars van elektrische wagens uit het Nissan / Renault gamma kunnen hier kosteloos hun wagen opladen." - Demeyere Cars

Demeyere Cars
Demeyere Cars