Claeys Depannagedienst BVBA

Claeys Depannagedienst BVBA

De kracht van ons bedrijf ligt in de band met onze klanten, en onze schitterende service en klantvriendelijkheid. Dit willen we onder meer realiseren via verschillende opleidingen die we bij Hyundai volgen, waardoor wij steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe modellen en technieken, en de beste service kunnen leveren.

Historiek van ons bedrijf

Claeys Depannagedienst wordt al jarenlang uitgebaat door Jacques Claeys. Hun succesverhaal begon in 1984 toen Jacques zijn eigen zaak begon als onafhankelijk verdeler van het merk Lada, dat toen erg populair was. Vanwege het aanhoudende succes en om een groter cliënteel aan te trekken, werd hij in 1989 officieel Hyundai-dealer. Claeys werd een begrip in de regio, met klanten uit het hele land.

Door de snelle groei werd in 1995 ook de bureelruimte uitgebreid en in 1998 een toonzaal bijgebouwd. Wie Hyundai zegt, spreekt over personenwagens, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sinds 1990 konden klanten ook voor depannages bij Claeys terecht. de eerste takelwagen, een Ford Transit, werd aangekocht om klanten in geval van nood bij te staan. Wat startte als een bijkomende service, groeide vanwege het grote succes uit tot de core business van het bedrijf, waarvoor we ook een bijkomende opleiding ‘Depannage, Takelen en Bergen’ volgden aan het Vormingsinstituut in Kortrijk.

Vandaag wijden we ons nog steeds voltijds aan het depanneren en takelen van wagens en beschikken hiervoor over een wagenpark met 3 slepers, 3 plateauwagens en 1 speciale takelwagen voor zeer lage auto's en ook gespecialiseerd in takelen van moto's.

Wij danken onze klanten voor het vertrouwen en garanderen ook de volgende jaren een onberispelijke service. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina voor bijkomende inlichtingen!