U9B - Zaterdag 7 februari 2015 - K.F.C. Heist - Eendracht Brugge 7-2

Zaterdag speelde onze B-ploeg thuis tegen Eendracht Brugge. Na de afwezigheid van Jenno vorige week in Zeebrugge, deed hij deze keer wel mee. Ook Senne, een spelertje van de U8, deed mee (in de plaats van Fadi). 

We hielden goed stand, tot het tegen de gang van het spel in 0-1 werd. De gelijkmaker volgde snel door een schitterende goal van Mauro. Hij lobde de bal mooi over de keeper van Eendracht Brugge, net zoals Vazquez bij Club Brugge. Voor de wedstrijd zeiden we dat we niet dezelfde fouten als vorige week mochten maken. We mochten ze dus niet laten trappen op doel. We lieten ze dit toch doen en we kwamen 1-2 achter. 

Na de 1-2 kregen we enorm veel kansen. Jason trapte op de paal en we misten ook enkele kansen doordat de keeper in de weg stond. Het werd toch nog 2-2 door een mooi schot van Seppe. Het eerste kwartier zat er alweer op. 

Daarna lieten we Eendracht Brugge niet meer komen, op enkele keren na, maar namen we de match volledig in handen. We liepen uit tot 4-2 door doelpunten van Jenno en Senne. We gingen koffie drinken met een 4-2 – voorsprong. 

Na de rust dreigden we nog met als eindstand 7-2. De laatste doelpunten werden gescoord door Seppe (2 keer) en Jenno. Tussendoor kregen we nog veel kansen, maar we waren net niet scherp genoeg in de afwerking.

Spelers die deelnamen aan de wedstrijd: Shane, Jason, Shania, Seppe, Jenno, Mauro en Senne.

Volgende week zaterdag is er geen wedstrijd, dus de eerstvolgende wedstrijd is op 21 februari 2015 en dit in en tegen Blankenberge

Verslag: Nathan Vandepitte