U9 - zaterdag 31 januari 2015 - Z Zeebrugge - K.F.C. Heist B - 9-12

Op zaterdag 31 januari 2015 speelde de B-ploeg van de U9 hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

We wonnen de spannende match met 9-12 van Zeebrugge. Al na 15 minuten spelen, waren we wakker geschud. We stonden aan het einde van het eerste kwartier al 4-0 achter. Tom en ik zeiden dat we ze te gemakkelijk lieten trappen en dat we zo gemakkelijke doelpunten binnenkregen. Daarna was het echt een schitterende wedstrijd van onze jongens.

We kwamen aan de rust zelfs terug tot 5-5. Na de rust gingen we op ons elan verder en bleef het gelijk opgaan. We sloten de 3de helft af met een 7-6 achterstand af. We vroegen onze jongens juist voor het laatste kwartier om alles te geven in de overgebleven tijd. Eerst kregen we nog de 8-6 tegen, maar dan gingen we erop en erover. Een doelpunt, die al dan niet over de lijn was voor Zeebrugge, werd door de scheidsrechter niet toegekend.

We wonnen onze eerste competitiewedstrijd op verplaatsing. Volgende week wacht Eendracht Brugge, met hopelijk een even goede prestatie.

Voor de match werd er ook nog een foto getrokken voor het Brugs Handelsblad en zo komen we zelfs in de krant.

Seppe en Mauro maakten de doelpunten, maar we moeten ook de anderen vernoemen na deze toch wel ongelooflijke mooie match. Shane hield ons enkele keren goed recht met zijn voeten. We vroegen hem om ook zijn handen te gebruiken, maar met de voeten speelde hij ook goed mee. Ook Jason speelde een puike wedstrijd en ook Shania speelde een goede wedstrijd.

We bedanken ook Fadi die meespeelde met ons, maar eigenlijk bij de U8 speelt.