Open training - Rode Duivels in Knokke-Heist van 19 tot en met 21 mei 2016

Onze Rode Duivels starten van 19 tot en met 21 mei 2016 hun EK-voorbereiding in Knokke-Heist. Het nationale elftal werkt een ministage af met drie trainingen in het sportstadion De Taeye in Heist. De trainingen zijn telkens open voor publiek, dé kans om onze Rode Duivels van dichtbij in actie te zien: de sprongkracht van de spitsen, knappe reddingen van onze doelmannen en nog veel meer! Belangrijk: omwille van het terreurniveau in België, worden geen rugzakken, tassen of handtassen toegelaten op de site. Laat deze dus thuis of in de wagen. De toegang tot de site zal geweigerd worden indien je in het bezit bent van een rugzak, tas, handtas,…

Zak tijdig af naar het sportcomplex, door de extra controles kunnen er langere wachtrijen ontstaan.

Wat? Waar? Wanneer?

De open trainingen vinden plaats in het sportstadion:

  • donderdag 19 mei vanaf 17 uur
  • vrijdag 20 mei vanaf 11 uur
  • zaterdag 21 mei vanaf 10 uur

De toegang is gratis!

Er worden diverse drank-, eet- en merchandisestanden en sanitaire voorzieningen voorzien.

De trainingen lokten vorig jaar heel wat supporters. Houd daarom rekening met de mogelijkheid dat de politie en organisatie geen publiek meer zal toelaten op het moment dat de maximumcapaciteit van het sportcomplex is bereikt. Het is dan eveneens onmogelijk een handtekeningensessie te organiseren. Wil je nu al de perfecte plaats uitzoeken vanwaar jij Eden, Kevin,… kan toejuichen? Bekijk dan zeker onderstaand plan. Voor rolstoelgebruikers zijn plaatsen voorzien op de asfaltpiste, voor de tribune. 

Fanclub 1895

Waar onze Rode Duivels zijn, is Fanclub 1895! Ze slaan drie dagen hun tenten op in Knokke-Heist en zorgen met jullie als echte ervaringsdeskundigen voor de nodige sfeer tijdens de trainingen.

Kom zeker eens langs in hun 1895 tent en ontdek de talrijke voordelen van hun lidmaatschap.
Samen met de hulp van enkele plaatselijke clubverantwoordelijken bieden ze eveneens de mogelijkheid aan om je meteen aan te sluiten bij één van de officieel erkende fanclubs van de Rode Duivels.

Toegankelijkheid

Om dit alles in goede banen te leiden, neemt de lokale politie samen met de organisatie extra maatregelen om de parkeer- en verkeersdrukte in en rond het stadion in goede banen te leiden.

Het sportcomplex is toegankelijk voor het publiek vanaf 15.30 uur op donderdag, 9.30 uur op vrijdag en 9 uur op zaterdag via de Pannenstraat (ingang 1) en Krommedijk (ingang 2). De politie en organisatie raden rolstoelgebruikers aan het stadion via ingang 1 te betreden.

Omwille van het terreurniveau in België, worden geen rugzakken, tassen of handtassen toegelaten op de site. Laat deze dus thuis of in de wagen. De toegang tot de site zal geweigerd worden indien je in het bezit bent van een rugzak, tas, handtas,… Zak tijdig af naar het sportcomplex, door de extra controles kunnen er langere wachtrijen ontstaan.

Openbaar vervoer

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in en rond het sportcomplex vermijden? Maak dan gebruik van het openbaar vervoer (trein of tram), kom met de fiets of te voet. Het sportstadion is enkel toegankelijk voor voetgangers.

Met de wagen

Kom je toch met de wagen naar Heist? Er zijn drie ingerichte parkeerzones, waar je de wagen gratis kan achterlaten: parking 1 ‘Laguna Beach’ (150 plaatsen), parking 2 ‘Laguna Beach Weide’ (220 plaatsen) en parking 3 ‘Knokkestraat – Elizabethlaan Grasplein’ (140 plaatsen). Parking 3 gaat enkel open als de parkings ter hoogte van Laguna Beach volzet zijn.

Kom je met de wagen uit Knokke, Brussel of Antwerpen? Rijd op de Natiënlaan (N49) tot aan de ‘kluifrotonde’ ter hoogte van het Maurice Lippensplein. Op de rotonde sla je rechtsaf naar de Knokkestraat. Daarna sla je linksaf naar de Krommedijk.

Kom je met de wagen uit (Zee)Brugge? Sla op de Elizabetlaan (N34) rechtsaf naar de Krommedijk.
De parkeerplaatsen in de Pannenstraat zijn ter hoogte van het sportcomplex voorbehouden voor de organisatie, pers en hulpdiensten.

Door de open trainingen is er een gewijzigde verkeerssituatie in de Pannenstraat en Krommedijk. De Pannenstraat is tussen de Peter Benoitlaan en Knokkestraat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. In de Krommedijk wordt er eenrichtingsverkeer ingevoerd tussen het kruispunt met de Knokkestraat en het kruispunt met de Westkapellestraat (rijrichting Zeebrugge).

Er is ook verkeershinder mogelijk door de A11-wegenwerken. Meer informatie op www.a11verbindt.bewww.a11verbindt.be. Volg steeds de richtlijnen van de politie en organisatie.

Voor alle last minute informatie over de  parkeerzones en verkeersafwikkeling verwijzen wij jullie door naar de website van de lokale politie Damme/Knokke-Heist (www.lokalepolitie.be/5446) of via  https://www.facebook.com/PZDammeKnokkeHeist & https://twitter.com/LokPol5446.

Foto's