NIEUWSBRIEF KFC Heist - 16 september 2016

Beste ouders en spelers,

We naderen D-DAY : zondag 25/09/2016 !!! : welke oudergroep mag zich onoverwinnelijk noemen voor het seizoen 2016-2017 ?

Mag ik vragen om DRINGEND aan de trainers te laten weten indien u wenst deel te nemen aan dit tornooitje. Ook bij hen kan u inschrijven voor de BBQ (inschrijven voor de BBQ kan nog tot en met dinsdag 20/09/2016).

Ons U13-team bekert een ronde verder in de Beker van Belgiƫ (organisatie van FC Gullegem http://www.fcgullegem.be/index.php/2013-05-23-20-10-49/uitslagen-u13-nat-beker ) na een klinkende overwinning op het veld van KVC Ichtegem.

Verschillende teams zijn ook ingeschreven voor de Jeugdcup Het Nieuwsblad.

De Jeugdcup Het Nieuwsblad, onder peterschap van Kevin De Bruyne, wordt al 45 jaar georganiseerd, eerst in een provinciaal tornooi en later spelen de provinciale kampioenen dan verder op nationaal vlak.

In 2007 won de scholierenploeg van huidig kapitein van het eerste elftal Dieter Maenhout zelfs die nationale finale!

Vorig jaar sneuvelden ons toenmalig U12-team in de halve finales van het provinciale luik.

De trekking van de wedstrijden gebeurt in het najaar.

Wie meer info wenst over ons "keuntje" (= het officieel logo van KFC Heist) vindt dit terug op onze site : http://www.kfcheist.be/logo-k.f.c-heist/

De ondervoorzitter/penningmeester Wilfried Desmedt is hier de ontwerper van en geeft graag een woordje uiteg over het ontstaan van dit logo.

Vriendelijke groeten,

Franky Vanlerberghe

voorzitter KFCHeist-Jeugd