NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 9 april 2018

Beste spelers en ouders,

Paastornooi 2018

Afgelopen maandag vond ons 26┬░ paastornooi plaats. Ondanks de mindere weersvoorspelling konden we toch een massa volk verwelkomen. We mogen dan ook spreken van een succes. Bij deze wens ik ook alle trainers, scheidsrechters en medewerkers te bedanken voor hun hulp.
Zonder die ganse groep zou de organisatie van een dergelijk tornooi niet mogelijk zijn.

Op deze website vinden jullie ook meer dan 200 foto's:http://www.kfcheist.be/blog/paastornooi-2018-fotografisch-verslag/

Battle of the parents

Op naar het volgende evenement: de lang verwachte "BATTLE of the PARENTS"

Op zondagvoormiddag 22/04 organiseren we terug een mini-tornooi. Wie wordt de beste ouderploeg van KFC Heist ?
Verdere info en inschrijven kan via de trainer.

Maar we denken ook aan onze hongerige magen na deze 'zware' sportprestatie: je kan inschrijven via de link op de bijgevoegde affiche of via kfcheistevents@gmail.com of in de kantine voor een heerlijke BBQ, verzorgd door culinaire slagerij Artemis.

Om 14u is er dan de topper tussen onze Ladies tegen de dames van Zulte-Waregem en om 15u speelt het 1┬░ elftal de derby tegen Damme SVV.
Hopelijk mogen we jullie allen verwelkomen op deze "Fin de Saison"-dag!

Uitnodiging Club Brugge Foundation Stadium Run

"Op zondagmiddag 27 mei vindt de allereerste Club Brugge Foundation Stadium Run plaats, een unieke loopwedstrijd voor jong en oud rond en door het Jan Breydelstadion. Over 3 afstanden (1891m Run & Walk, CM 5 km, 10 km) loop je langs enkele bijzondere plaatsen die anders niet toegankelijk zijn, zoals de tribunes, de oefenvelden, het spelershome, de kleedkamer van de A-kern, de spelerstunnel en het hoofdveld. Doe mee en steun zo Child Focus en Club Brugge Foundation.

Graag nodigen wij de spelertjes van K.F.C. HEIST uit om deel te nemen aan de Club Brugge Foundation Stadium Run. Naast het loopevenement is er ook een Club Kids Fun Dorp waar de kinderen kunnen spelen en op de foto kunnen met de 3 beertjes.

Uit alle deelnemende voetbalclubs worden 3 winnaars geloot die volgend seizoen mee mogen oplopen aan de hand van de Clubspelers bij de start van een thuismatch.

Alle informatie over het evenement kan u terugvinden op www.clubbrugge.be/stadiumrun."

Clinic Moving Skills - U10

Op 14/05/2018 vindt ook een Clinic Moving Skills plaats voor onze trainers en begeleiders. Hierbij zal onder leiding van Club Brugge dit thema  verder uitgediept worden via een praktijksessie. We zoeken dan ook nog een 5-tal U10-spelers die hier aan willen deelnemen. De sessie vindt plaats op maandag 14/05 van 18u30 tot 20u in sportzaal Molenhoek in Westkapelle.

* Hebt u nog vragen of wensen, dan hoor ik het graag...

Met vriendelijke groeten,

Franky Vanlerberghe
Voorzitter KFC Heist-Jeugd