Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 7 september 2019

Beste speler, ouders,

-Afgelopen weekend stonden de eerste competitiewedstrijden gepland. De kalender van alle ploegen kunt u ook terugvinden via ons administratief platform PEEPL en op onze website www.kfcheist.be .

-We zijn nog op zoek naar scheidsrechters die de wedstrijden van de U8 tot en met de U13 willen begeleiden. Interesse, neem vlug contact op kfcheist.tvjo@gmail.com of kfcheistjeugd@gmail.com !

-Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de toegangscontrole op wedstrijddagen van onze 3 eerste elftallen (2-wekelijk op zondag). Ook zijn onze beide mannenploegen nog op zoek naar een afgevaardigde die de administratie ter harte neemt, die bij een organisatie van een wedstrijd komt kijken.

-Vanaf dit jaar wordt aan ieder spelend lid vanaf de U15, die zijn lidgeld heeft betaald, een lidkaart afgeleverd. Dit geldt als bewijs van uw lidmaatschap en geeft ook gratis toegang tot het bijwonen van de thuiswedstrijden van de eerste elftallen op zondag (1° provinciale dames om 14u , 2° provinciale heren om 15u en 4° provinciale heren om 15u) 

-KFC Heist biedt ook abonnementen aan van 25€ (5 wedstrijden), 75€ (seizoenkaart) en 100€ seizoenkaart met receptie aan de rust). Abonnementen kunnen aangevraagd worden in de kantine of via engelrelst.ronny@hotmail.com.

-Wist je dat je via de website van Montreal Sport nog bijkomend sportmateriaal kan bestellen: 

https://www.montreal-sport.be ...

u gaat naar de rubriek "onze clubs" en kiest KFC Heist.

-Wie lid is van een sportclub, kan een tegemoetkoming ontvangen van zijn mutualiteit. In Peepl onder de rubriek documenten vindt u de blanco aanvraagformulieren van de diverse mutualiteiten. Wij vullen die attesten met plezier in. Geef ze af in de kantine of aan de trainers.

- Vanaf dit voetbalseizoen worden de wedstrijden van de beloften van Club Brugge gespeeld in stadion De Taeye op maandag om 19u30: op maandag 06/09 wordt er gespeeld tegen Zulte-Waregem in het kader van de bekercompetitie , op maandag 30/09 wordt Standard Luik ontvangen.

- Ook dit seizoen gaan er terug techniektrainingen door met onze techniektrainer, Geert Troch. De eerste training is voorzien vanaf maandag 16/09. Hierdoor kunnen er kleine wijzigingen zijn in het startuur van de trainingen en voor de U8 en U9 wordt de training 2-wekelijks verplaatst naar de maandag (ipv dinsdag). 

Hebt u nog vragen of suggesties, wij luisteren graag naar uw voorstellen.

Vriendelijke groeten,

KFC HEIST