NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 6 april 2017

Beste leden,
Beste ouders,

PLOEG IN DE KIJKER: de Academy

Afgelopen zondag speelden onze allerkleinsten (U6) een mini-tornooi in Moerkerke. We namen deel met 2 ploegen en konden spreken van een succes. Voor velen van deze spelertjes was het hun eerste officiële wedstrijd in de Heistse kleuren. 
De U7 doet op zijn elan verder: met een nieuwe monsterscore (21 - 1) werd Jong Male opzijgezet. Foto's van de U7 vindt u terug via deze link .
Weet je dat onze kleinsten zelfs trainen op het strand! Trainers Francis en Jackie hebben een gans programma samengesteld voor de maand april (meer info in de kalender op de site) Op zondag 9 april lopen ze mee op het terrein met de spelers van het 1° elftal)

PAASTORNOOI

Zoals al eerder meegedeeld, gaat op paasmaandag 17/04/2017 terug ons paastornooi door voor U7 , U8 , U9 , U10 en U11. Naast de vele spannende voetbalwedstrijden, kunnen we jullie ook uitnodigen voor ons paasontbijt tussen 8u en 10u. Ook wordt er gedacht aan de vele broertjes en zusjes die komen supporteren: onze Ladies voorzien animatie , er is een kleurwedstrijd , een supertof springkasteel en over de middag is er voor de allerkleinsten een paasgrabbel. Hiervoor schrijf je best in bij de trainers , in de kantine of via events.kfcheist@hotmail.com.

U kan een steun/inkomkaart kopen in de kantine (VVK) of aan de ingang van het paastornooi voor 3,00 €. Bovendien maakt u dan ook kans op een schitterende prijs.

Helpende handen zijn nog steeds welkom. Kan u zich vrijmaken, geef ons een seintje.

Onze U21 is kampioen !!!

PROFICIAT AAN DE SPELERS EN TRAINERS!  

Deze talenten van KFC Heist kunnen zich 2 wedstrijden voor het einde van de competitie al de beste van hun reeks noemen.
Doe zo verder , want jullie zijn de generatie die in aanmerking komt om door te stoten naar het eerste elftal.

Heistse Ladies

De Heistse Ladies spelen op zaterdag 29 april de finale van de Beker van West-Vlaanderen. Er worden 2 (wegens groot succes) supportersbussen ingelegd om deze wedstijd bij te wonen. Wil je onze Ladies aanmoedigen, wees snel en schrijf je nog vlug in bij Carine in de kantine. Ook worden speciale sjaals verkocht als steun voor onze damesploeg!

Prettige paasdagen en tot maandag 17 april 2017 op het jeugdtornooi.

Met vriendelijke groeten,

Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd