NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 30 september 2017

Beste spelers,
Beste ouders,

De eerste maand van het nieuwe voetbalseizoen zit er al weer op. Hierbij terug wat weetjes.

1/ PLOEG IN DE KIJKER: U8

Afgelopen vrijdag werd ons U8-team uitgenodigd om een wedstrijd te spelen tegen Club Brugge. Zo'n kans konden we niet laten schieten. Met een bang hartje maakten onze spelertjes de verplaatsing naar het 'grote' Jan Breydelstadion.

De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgrasveld in de schaduw van het grote stadion. Onze boys startten wat onwennig en onzeker, maar dat maakte snel plaats voor inzet en doorzetting.

Dit resulteerde zelfs in een finale overwinning van 14-18. De spelers maar ook de trainers Zigy, Johny en Bart konden met hun vreugde geen blijf.

Op naar de volgende uitdaging.

Wil je ook jullie ploeg in deze rubriek, stuur mij een verslagje en enkele foto's door.

2/ JEUGDCOORDINATOR

Na het stoppen van Richard Vantorre als jeugdcoördinator, was het wat zoeken om een geschikte opvolger te vinden. Deze taak wordt nu opgenomen door Serge Vanpoucke.

Ik wens Richard nogmaals te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de jeugdwerking van KFC Heist. Het volledige organigram van het jeugdbestuur vindt u terug op onze site: http://www.kfcheist.be/bestuur-jeugd/

 

Heb je interesse om mee te werken met de jeugwerking van KFC Heist, laat het weten aan jullie trainer of stuur een mail naar dit adres: kfcheistjeugd@gmail.com

3/ JEUGDCUP Het Nieuwsblad

Dit jaar zijn al onze ploegen ook ingeschreven om deel te nemen aan dit bekertornooi. De wedstrijden (heen en terug) gaan steeds door op een woensdagavond en starten op 18/10/2017.

Hieronder vindt u een overzicht van de wedstrijden:

  • U8: 1° ronde vrij
  • U9: 1° ronde vrij
  • U10: op 18/10/2017 thuis en op 25/10/2017 uit tegen SV Zwevezele
  • U11: op 18/10/2017 uit en op 25/10/2017 thuis tegen WS Bellegem
  • U13: 1° ronde vrij
  • U15: 1° ronde vrij
  • U17: op 18/10/2017 thuis en op 25/10/2017 uittegen FC Gullegem

De volgende ronde gaat door op 08/11/2017 en 22/11/2017

4/ FUIF

Op zaterdag 14/10/2017 gaat in zaal Ravelingen terug het Young Glories Bal door. Kaarten in voorverkoop kan je vinden in de kantine van KFC Heist, café Albatros , café Den Oosthoek, Sam Nightshop

Glorious 90s party

Sedert enkele jaren organiseren de Young Glories traditioneel in het najaar een fuif in zaal Ravelingen in Knokke-Heist.  Dit jaar gaat het evenement door op 14 oktober.  Ze gaan door op het elan van vorig jaar en Ravelingen zal opnieuw in een heus 90's-kleedje gestoken worden.  Met optreden van coverband 'Hammertime' en niemand  minder dan DJ Patje Krimson zullen de grootste hits van eind vorige eeuw door de luidsprekers knallen!  Dit alles gecombineerd met een cocktail- en Bacardi Breezerbar: Ambiance gegarandeerd!

Fuiven voor het goede doel

Met de opbrengst van de fuif steunen de Young Glories traditiegetrouw lokale goede doelen.  Gezien het ontstaan van VZW Young Glories bij een groep voetballers van KFC Heist ligt wordt ook ieder jaar een deel geschonken aan de jeugd van KFC Heist (shirtsponsoring van de U8).  De spelertjes moeten nog een paar jaar wachten om te komen fuiven maar de ouders kunnen alvast het beste van zichzelf geven op de muziek waarmee ze zijn opgegroeid.

5 /LADIES

Ondertussen razen de Heistse Ladies door de competitie met een feilloze 12 op 12 en een doelpuntensaldo van 41 voor en slechts 1 tegen! De thuiswedstrijden worden op zondag om 14u gespeeld op het kunstgrasveld. De eerstvolgende thuiswedstrijd gaat door op 08/10/2017 tegen Oudenburg.

Ze hebben ook al de kwartfinale bereikt van de Beker van West-Vlaanderen. Deze wedstrijd wordt op het veld van de Cerkelladies gespeeld op 01/11 om 14u.

Heb je vragen, of heb je iets te melden ivm met KFC Heist, bezorg dit dan op kfcheistjeugd@gmail.com.

Sportieve groeten,

Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd 

Foto's