NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 30 september 2016

Beste ouders en spelers,

1/ Afgelopen zondag ging het voetbaltornooi "Battle of the Parents" door. Meer dan 50 papa's namen hier aan deel. De uiteindelijke winnaars werden de ouders van de U8, zij mogen zich gans dit seizoen de "beste voetballende papa's" noemen!. Hierbij vindt u de foto van de winnaars en hun trotse kinderen.

2/ Voor de U17 zijn we nog op zoek naar een afgevaardigde, die onze trainer Rudy Vervalle wil bijstaan tijdens de wedstrijden. Hopelijk komt er hierop snel respons want anders dreigen we forfait te moeten geven voor de resterende wedstrijden !!!

3/ Op zaterdag 15/10/2016 gaat in zaal Ravelingen terug de YOUNG GLORIES 90's PARTY door. De toegangskaarten zijn te verkrijgen in de diverse café in Heist en in onze kantine. Hieronder vindt u het persberichtje:

Glorious 90s party

Sedert enkele jaren organiseren de Young Glories traditioneel in het najaar een fuif in zaal Ravelingen in Knokke-Heist.  Dit jaar gaat het evenement door op 15 oktober.  Ze gaan door op het elan van vorig jaar en Ravelingen zal opnieuw in een heus 90s kleedje gestoken worden.  Met optreden van coverband 'Hammertime' en DJ IVO zullen de grootste hits van eind vorige eeuw door de luidsprekers knallen!  Dit alles gecombineerd met een cocktail- en Bacardi Breezerbar: Ambiance gegarandeerd!

Fuiven voor het goede doel

Met de opbrengst van de fuif steunen de Young Glories traditiegetrouw lokale goede doelen.  Zo hebben ze in het verleden al een kindje met een spierziekte geholpen maar bijvoorbeeld ook de lokale Chirobeweging die het slachtoffer was van een inbraak.  Gezien het ontstaan van VZW Young Glories bij een groep voetballers van KFC Heist ligt wordt ook ieder jaar een deel geschonken aan de jeugd van KFC heist.  Zo is er recentelijk een 4-jarig engagement aangegaan als shirtsponsor voor de U8 van KFC Heist.   De spelertjes moeten nog een paar jaar wachten om te komen fuiven maar de ouders kunnen alvast het beste van zichzelf geven op de muziek waarmee ze zijn opgegroeid.

Op zaterdag 1 oktober worden de nieuwe truitjes van de U8 voorgesteld.

4/ Diezelfde zaterdag 15 oktober kan u ook onze kandidaat prins Carnaval Bjorn steunen op zijn ribbetjesfestijn in café Oosthoek (vanaf 19u). Bjorn was vroeger jeugdspeler van KFC Heist. Kaarten zijn te verkrijgen bij Bjorn of bij de leden van zijn gevolg.

5/ Na de mooie overwinning thuis tegen Spermalie/Middelkekre (1-0) heeft T1 Ludo Deschepper beslist om een stapje opzij te zetten. Hieronder een tekst van onze voorzitter Piet De Groote:

Ludo doet dit enkel alleen in het belang van onze vereniging. Dit typeert Ludo die het algemeen belang van KFC Heist boven zijn individueel belang en  principes stelt.

Chapeau, een groter meneer die zijn 5e jaar als T1 bezig was en mooie resultaten heeft geboekt, met als orgelpunt de titel 3 jaar geleden van 3e naar 2e prov.

Het bestuur aanvaardt zijn beslissing en wil Ludo bedanken voor zijn gedrevenheid, zijn vakmanschap en vriendschap voor de vereniging. Het bestuur wil tevens benadrukken dat van “ontslag” geen sprake is.

Ludo  neemt nog zijn beslissing in beraad om een andere functie binnen onze mooie vereniging te nemen. Guido Blomme zal voorlopig overnemen als T1.

Hebt u nog vragen of opmerkingen, dan hoor ik het graag.

Sportieve groeten,
Franky Vanlerberghe
Vvoorzitter KFC Heist-Jeugd

Foto's