Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 30 augustus 2020

Beste spelers, ouders,

De voetbalcompetitie gaat komend weekend van start voor alle jeugdploegen. We dienen echter wel rekening te houden met enkele corona-maatregelen ons opgelegd door Voetbal Vlaanderen en de sportdienst van Knokke-Heist. Zo mag er onder de spelers geen water verdeeld worden en is het aangewezen dat iedere speler zijn eigen drinkfles meebrengt. Verder is het ontsmetten van de handen, het dragen van een mondmasker nog steeds verplicht en mag er enkel gedoucht worden op wedstrijddagen. In de kantine dienen de horeca-voorschriften te worden nageleefd. Dragen van een mondmasker is verplicht tot u neerzit aan tafel, ook verplicht is het registreren. Mogen we dan ook vragen dat spelers en supporters zich aan deze maatregelen houden voor ieders gezondheid.

Dan heb ik nog een dringende oproep aan wie het lidgeld nog niet heeft betaald. Mag ik vragen om dit zo vlug mogelijk in orde te brengen, gezien wij ook onze verplichtingen bij de KBVB en de verzekeringen moeten nakomen.

Wist je dat je ook een tegemoetkoming kan vragen bij je mutualiteit in de betaling van het lidgeld. Wij vullen graag de aanvraagformulieren in. Deze formulieren vind je trouwens ook op ons administratief platform PEEPL:  https://kfcheist.peepl.be/nl/admin/files/documents/17029/

Vanaf vrijdag 11 september, en daarna iedere vrijdag,  starten we terug met de extra techniektrainingen onder begeleiding van techniektrainer Geert Troch. In bijlage vind je het overzicht van de techniektrainingen met de uurregelingen voor iedere spelersgroep.  Op deze extra trainingen wordt op een speelse manier gewerkt aan de voetbaltechniek,wat onze voetballertjes zeker ten goede komt.  

De competitie van onze eerste ploegen starten dan in het weekend van 12-13 september met volgende thuiswedstrijden:

  •  A-ploeg (2°provinciale): zaterdag 12/09 om 19u30 tegen WS Houthulst
  •  B-ploeg (4°provinciale): zondag 13/09 om 15u tegen E. Brugge
  •  Ladies (1°provinciale): zondag 13/09 om 14u tegen Famkes Westhoek   (dit is meteen een topper!)

Alle aangesloten leden kunnen gratis deze wedstrijden volgen. Kom zeker eens kijken om deze teams aan te moedigen.

In Peepl vind je ook alle wedstrijden van alle ploegen terug, evanals de trainingen van je eigen ploeg.

Onze huisfotograaf, en tevens trainer van de voetbalacademy, is momenteel bezig met de ploegfoto's te nemen. Deze vind je ook terug in de rubriek foto's van je Peepl-account (https://kfcheist.peepl.be/nl/albums/). Ook worden er individuele foto's genomen die dan worden toegewezen aan je profiel.

Sportmateriaal kan nog steeds bijbesteld worden. Onze leverancier Montreal Sport voorziet ons nog steeds van de kwaliteitsvolle JAKO-sportkledij. Als lid van KFC Heist krijg je ook een korting op de officiële prijs. In bijlage vind je nog eens een overzicht van de kledij die kan bijbesteld worden.

Heb je nog een schitterend idee of zit je met een vraag, aarzel niet om contact te nemen via dit mailadres: kfcheistjeugd@gmail.com .

Laat dit een schitterend voetbalseizoen worden voor de ganse KFC Heist-familie.

!   HEIST  IS  BETER  DA  JE  PEIST !

Bijlagen:

1. techniektraining_najaar_2020.docx
2. bestelformulier_20-21.pdf