Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 25 oktober 2021

Beste lezers,

Hier zijn we terug met wat nieuwtjes over KFC Heist.

- We zijn fier te kunnen aankondigen dat onze jeugdopleiding het hoogst haalbare label (met ster) heeft behaald bij de audit die dit voorjaar plaatsvond.

Uit de audit zin ook enkele werkpunten naar boven gekomen, waar we de komende 3 jaar mee aan de slag zullen gaan. We zijn door dit resultaat alleen maar meer gemotiveerd om het niveau van onze jeugdopleiding nog op te krikken.

Donkere winterdagen

We zijn terug gekomen bij de donkere winterdagen van het jaar. Vandaar ook onze vraag aan onze spelers die met de fiets naar het stadion komen:

  • Zorg dat je fietsverlichting in orde is!!!
  • Draag een fluohesje zodat je goed zichtbaar bent voor de andere weggebruikers
  • Sluit je fiets tijdens de voetbaltraining of -wedstrijd

De sint is op weg

Onze voorzitter Philip Van Eeghem heeft deze week telefoon gekregen uit Spanje. De Sint en zijn Pieten plannen op woensdagnamiddag 1 december een bezoekje aan onze kantine waar ze willen kennismaken met onze voetbaltalentjes. Hou zeker die datum vrij...

VACATURE

KFC Heist is op zoek naar een medewerker die zich bezighoudt met de organisatie van de verschillende events die de club organiseert. Heb je interesse of wens je meer info herover, neem dan zeker contact op met onze voorzitter Philip (0477/650037)

APN

Op de recentste bestuursvergadering werd er ook een AanspreekPunt Integriteit (API) aangesteld: nl. Nancy Brouckaert (brouckaert.nancy@hotmail.com) en Vicky Desmidt (kfcheistfinance@gmail.com)  Beide dames bieden een luisterend oor voor wie een klacht zou hebben over grensoverschrijdend gedrag, pesten of discriminatie. Je verhaal wordt in alle vertrouwen behandeld.

Wist je dat ...

Er op zaterdag een extra training wordt voorzien voor spelers die op latere leeftijd zijn gestart met voetballen? Trainer Jeroen legt hierbij de nadruk op co√∂rdinatie en basistechniek. De training gaat nog door op zaterdagen 13/11 en 20/11 van 15u tot 16u.

Wist je dat...

Het eerste elftal mogelijk herfstkampioen (kampioen van de eerste periode) kan worden na dit speelweekend. Hiervoor dienen ze al zeker hun wedstrijd tegen KVC Ardooie te winnen. Supporters op post !


Wist je dat ...

Het bekertornooi van Jeugdcup Het Nieuwsblad volop bezig is met al mooie resultaten van onze Heistse jeugdploegen. Enkel de U11 werd uit het tornooi geknikkerd na het nemen van strafschoppen. Al waren er enkele dubieuze beslissingen en een lichtpanne zeker verzachtende omstandigheden.

- Heb je vragen over deze nieuwsbrief of over de werking van KFC Heist in het algemeen, dan kan je dit steeds doormailen als antwoord op dit bericht.

Sportieve groeten

KFC Heist