Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 24 september 2021

Beste leden van KFC Heist,

 • Op woensdag 29/09 gaat terug de "dag van de sportclub" door. Als KFC HEIST willen we hier zeker aan meedoen. Trek op die dag je sportkledij van KFC Heist aan om naar school, je werk of andere plaatsen te gaan. Wees fier op je sportclub en toon dit aan iedereen! 
  Foto's of selfies mogen steeds doorgestuurd worden naar dit mailadres: kfcheistjeugd@gmail.com 
  We kijken er al naar uit om een collage te maken van jullie ingezonden foto's.
   
 • Verschillende ploegen zijn terug ingeschreven in de Jeugdcup Het Nieuwsblad, wat terug bekervoetbal brengt naar stadion De Taeye. De kalender van de bekerwedstrijden (heen-en-terug) met directe uitschakeling wordt gecommuniceerd , van zodra deze beschikbaar, is via Pro Soccer Data.
   
 • Wist je dat je bij de meeste mutualiteiten een tegemoetkoming kan ontvangen wanneer je zoon/dochter aangesloten is bij een sportclub!
  Indien je ons de naam van de mutualiteit bezorgt via mail, dan vullen we het attest in.  
  Of bezorg ons al een attest voorzien van een vignet van je mutualiteit, dan vullen we dit attest in en bezorgen wij dit aan je mutualiteit.
   
 • Afgelopen vrijdag vond er een DEMO-TRAINING plaats van een clubondersteuner van Voetbal Vlaanderen. Het thema was: "uitvoetballen onder hoge druk bij 8v8". Na de training konden onze jeugdtrainers de training evalueren en vragen stellen. Als KFC Heist blijven we inzetten op het aanbieden van kwalitatieve trainingen.
   
 • Voetbal Vlaanderen heeft van het meisjesvoetbal een belangrijk item gemaakt voor dit voetbalseizoen, getuige ook de organisatie van het Futbalista-Event waar KFC Heist ook aan meewerkte. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar talentvolle voetballende meisjes via talentdetectiedagen. Enkele meisjes van onze Ladies-ploeg konden al proeven van zo'n training. Momenteel zijn ze op zoek naar meisjes in de categorie van U11 tot U15 voor hun talentdetectietraining op woensdag 29/09 in Roeselare. Heb je interesse of wil je meer info, klik dan zeker op deze link:  Open talentdetectiedagen voor voetballende meisjes U11 tot en met U15 | Voetbal Vlaanderen
  Wie weet schuilt er een Red Flame in één van onze speelsters ...
  Mocht je dochter deelnemen aan deze detectietraining, breng ons ook op de hoogte zodat er geen problemen ontstaan met de verzekering mocht er zich een sportongeval voordoen.
   
 • Mag ik jullie ook verzoeken om afwezigheden voor trainingen en wedstrijden tijdig (niet een uur voor de training) te registreren via de APP van Pro Soccer Data! 
  Zo worden de trainers op de hoogte gebracht en kunnen ze hiermee rekening houden bij hun trainersvoorbereiding. 
  Heb je vragen over de werking van Pro Soccer Data, dan help ik je graag verder.
   
 •  Binnenkort heeft KFC Heist iets nieuws aan te kondigen ...

Wij zijn nog op zoek naar medewerkers die onze bestuursploeg kunnen versterken, alsook medewerkers die helpen bij de sportieve uitbouw van onze vereniging (o.a scheidsrechters , afgevaardigde voor de U21). Heb je interesse of wil je hier meer info over, neem dan zeker contact op met onze voorzitter Philip Van Eeghem.

Sportieve Groeten,
namens KFC Heist