NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 24 december 2016

Beste spelers,
Beste ouders,

Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2016.

Allereerst wensen de bestuursleden, de trainers en alle medewerkers van KFC Heist u en uw familie prettige feestdagen en een schitterend 2017 !

Ondertussen zijn ook de tegenstanders gekend voor de 1/8-finales van de Jeugdcup Het Nieuwsblad:

  • U8 tegen Daring Brugge A
  • U9 tegen SV Jabbeke
  • U13 tegen SV Veurne
  • U15 tegen EXC Zedelgem
  • U17 tegen SK Oostnieuwkerke

De heenwedstrijden gaan door op 01/02/2017 , terugwedstrijden op 08/02/2017

KFC Heist-Jeugd heeft ook de actie "DE WENSBOOM" gesteund van het OCMW-project "Knokke-Heist geeft elk kind kansen", waarbij de strijd tegen kinderarmoede wordt aangegaan. (meer info:http://sociaalhuis.knokke-heist.be/knokkeheistgeeftelkkindkansen ) 

Na de heenronde moeten we jammergenoeg afscheid nemen van Regis (trainer van de Academy en recent ook T2) en van Rudy (trainer van de U17), die de samenwerking met KFC Heist hebben stopgezet. Ik wil hun zeker danken voor de inzet voor onze jeugdwerking.

We zijn dan ook nog verder op zoek naar trainers / medewerkers die onze jeugdwerking verder willen ondersteunen. Denk je dat je zelf niet in aanmerking komt, misschien ken je wel een geschikte kandidaat, laat het ons zeker weten.

Op zaterdag 07/01/2017 gaat onze nieuwjaarshappening door in de kantine waarbij er naast competitiewedstrijden ook oefenwedstrijden en trainingen zullen plaatsvinden. De U9 organiseert terug de 2° editie van het "koningskoppel".
In de kantine krijgt elke speler een hot-dog en kunnen de ouders de innerlijke mens versterken met winterse consumpties.

De ouderraad is ook een eerste maal samengekomen, waarbij al enkele zeer bruikbare voorstellen werden geformuleerd, waarvoor dank.

We zoeken wel nog mama's/papa's van de academy , U9 , U12 , U15 , U17 om dit team te versterken. Spreek er eens over met de andere ouders van jullie groep en geef mij een seintje.

Verder kan ik alleen maar afsluiten om iedereen te danken die het afgelopen jaar in de weer was voor KFC Heist. Hopelijk kunnen we in 2017 opnieuw op iedereen zijn inzet blijven rekenen.

Vriendelijke groeten,
Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd