Nieuwsbrief K.F.C. Heist - 22 september 2019

Beste,

- Afgelopen week hebben wij afscheid genomen van Hubert Daese. Hubert was 15 jaar lang jeugdvoorzitter en was voorzitter van de supportersclub De Strandleeuwen (Plakkers).

- Zoals u weet spelen het beloftenteam van Club Brugge zijn thuiswedstrijden in stadion De Taeye. De eerstvolgende thuiswedstrijden gaan door op:vrijdag 04/10/2019 om 19u30 tegen Standard Luik en op maandag 07/10/2019 om 19u30 tegen RSC Anderlecht

- De techniektrainingen onder leiding van Geert Troch zijn vorige week ook gestart. In bijlage nogmaals het overzicht van de data van de verschillende trainingen. Deze techniektrainingen vormen zeker een meerwaarde in het al ruime trainingsaanbod. De techniektrainingen kunnen wij dit jaar terug aanbieden mede door de financiële steun van Heist-Events van Thierry Desmit. In januari'19 organiseerde hij een event in zaal Ravelingen t.v.v. de jeugdwerking van KFC Heist. We willen dan ook Thierry hartelijk danken voor dit initiatief.

- Van het ene event naar het andere: op vrijdagavond 27/09/2019 gaat het dak eraf in zaal Ravelingen - gezien de nakende afbraak, mag dit wel ;-). Dan organiseren de Young Glories terug hun "Glorious 90's Party.

De Young Glories zijn een vriendengroep die nog wekelijks hun voetbalwedstrijden afwerken bij de reserven van KFC Heist. Zij steunen ook de jeugdwerking van KFC Heist als shirtsponsor van de U8. Kaarten zijn te verkrijgen in de kantine van KFC Heist , in cafés Den Oosthoek en De Bolle.

- Het is nu officieel: Café Den Oosthoek, van sportief verantwoordelijke Philip Van Eeghem, is nu het lokaal van KFC Heist.

- Op 14/10/2019 organiseert de enige supportersclub van Club Brugge in Knokke-Heist terug een supportersavond in café Den Oosthoek. OP die avond kan u een babbeltje slaan met verschillende kernspelers van Club Brugge. In het verleden steunde ECB (=East Corner Blues) ook de jeugdwerking van KFC Heist.

Hebt u nog vragen of verzuchtingen, neem contact met de trainers of stuur mij een mail: kfcheistjeugd@gmail.com

namens KFC Heist