NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 2 februari 2018

Beste ouders,
Beste leden,

* We beginnen met leuk nieuws: onze Heistse Ladies zijn genomineerd voor sportploeg van het jaar 2017. Een aangestelde jury met leden uit de sportwereld beslist hierover.
Onze Ladies wonnen in 2017 de Beker van West-Vlaanderen en bleven gans het kalenderjaar 2017 ongeslagen in eigen huis. Bovendien werd in de huidige competitie nog geen enkele wedstrijd verloren.
Ook de gebroeders Lodens (Ryan en Ian) zijn genomineerd als beloftevolle jongere en sportman van het jaar
Op zaterdag 24/02/2018 worden tijdens de Nacht van de Sport in het Casino van Knokke-Heist de winnaars bekend gemaakt.
Duimen maar ...

*  Hierbij nog wat reclame voor de techniektrainingen op zondagvoormiddag.
Inschrijven is nog mogelijk tot en met 15/02/2018 en kan via deze link :
http://www.kfcheist.be/blog/techniektrainingen/

* Op dinsdag 13/02/2018 om 15u vindt terug de "Clash plaats tussen de Vissers en de Plakkers" in stadion De Taeye. Deze wedstrijd van Champions League-niveau wordt dit jaar geleid door scHEISTrechter Zoƫlle. Er zou ook een VAR (=Video Assistant Referee) in een busje de wedstrijd volgen.
Deze derby die al wordt gespeeld sedert 1928, is ontstaan uit de rivaliteit tussen de 2 supportersclubs van KFC Heist: de Zeemeermin (vissers) en de Strandleeuwen (plakkers).
SUPPORTERS OP POST!

* Afgelopen donderdag hebben we jammergenoeg afscheid moeten nemen van onze U17-trainer en vriend Ivan Peuteman. De plechtigheid vond plaats in de St-Antoniuskerk in Heist. Hierbij vindt u ook het rouwprentje.

*  Komende evenementen:
- Op maandag 02/04/2018 gaat terug ons eigen paastornooi door voor U7 , U8 , U9 , U10 en U11. De deelnemerslijst met 40 ploegen is bijna volledig. Wie een handje wil helpen bij de voorbereidingen en op de dag zelf of als scheidsrechter, mag mij steeds een mail sturen: kfcheistjeugd@gmail.com.
- Op zondag 22/04/2018 hebben we dan onze "Fin de Saison - Happening" met terug een Battle of the Parents. Begin alvast te trainen, want de ouders van de huidige U9 (=winnaars van vorig jaar) zijn de te kloppen ploeg!
- CRAZY TOMBOLA: veel spelers hebben al hun tombolakaarten verkocht, waarvoor een dikke proficiat. Wie nog een extra pak kaarten wil verkopen, mag mij steeds contacteren. De centjes van de verkochte kaarten mag je steeds afgeven aan je trainer. Eind februari moeten alle kaarten afgerekend worden.
 
* Opgepast tijdens de krokusvakantie (in Heist de carnavalvakantie genoemd) zijn er aangepaste trainingsdagen. Jullie trainers houden jullie wel op de hoogte.

Met vriendelijke groeten,

Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd

Foto's