NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 17 maart 2017

Beste spelers,
Beste ouders,

1. Paastornooi 2017

Op paasmaandag 17/04/2017 organiseren we terug ons paastornooi. Dit jaar zijn we al aan de 25° editie en dus doen we ook iets special: er zijn wedstrijden voor U7 , U8 , U9 , U10 en U11 met in totaal 36 ploegen.
Gezien het grote aantal wedstrijden (74 !) zijn we nog op zoek naar ouders die ons willen bijstaan bij de organisatie van dit tornooi, meer bepaald:

  • - scheidsrechters
  • - hulp bij de catering
  • - hulp bij de opzet en afbraak van de terreinen

Ondertussen is er ook een werkgroep 'evenementencel' die meehelpt met het organiseren van de randactiviteiten. Van zodra we hier meer nieuws over hebben, zullen we u uiteraard inlichten, maar het beloofd 'fan-tas-tisch' te worden

Helpende handen die zich kunnen vrijmaken op paasmaandag 17/04/2017, mogen ons gerust contacteren via mail kfcheidjeugd@gmail.com of kunnen hun naam doorgeven aan hun trainer.

2. De ouderraad

Ook ben ik nog op zoek naar ouders die willen zetelen in de ouderraad. We zijn ondertussen al 1 maal bijeengekomen en er zijn al enkele constructieve voorstellen uit de bus gekomen.
Graag nog een vertgenwoordiger van de U7 , U9 , U11 , U13 , U15 en U17.
Kandidaat?   ==> geef een seintje of verwittig jullie trainer.

3. "Wensenboom for life"

KFC Heist deed ook mee aan het project "Wensenboom for life" van het OCMW Knokke-Heist. Hieronder vindt u een mail die we ontvingen als bedanking.

"Dank je wel!

Jij bracht een kinderwens uit onze wensenboom in vervulling! Daarmee toverde je een grote glimlach op het gezichtje van een kind dat het minder goed heeft. Een kind dat dankzij jou dé kerst van zijn of haar leven mocht beleven. Van een warme kerst gesproken!

Je kon dan wel niet zelf de fonkelende oogjes zien van het kindje dat jouw geschenkje mocht uitpakken, maar om je alsnog te laten meegenieten, sprokkelden we enkele hartverwarmende reacties. Lees gerust even mee…

  •     “Ik ben zo blij met mijn Bunchems – ik ga er meteen mee spelen!”
  •     “Wauw, een nieuwe voetbal, zo jammer dat ik tot morgen moet wachten om ermee te kunnen spelen!”
  •     “Ooh yes, ik heb mijn eigen make-up!”
  •     “Wat een mooie kookboeken! En zo leuk dat er een persoonlijke boodschap bij geschreven was!!”

Ook kregen we een bedanking van een voltallig gezin. De ouders waren echt ontroerd en heel dankbaar. De kinderen hadden vol verwachting uitgekeken naar hun cadeautje, maar moesten uiteraard wachten tot de 24ste. Toen de dochter op kerstavond te horen kreeg welke verrassing we voor haar in petto hadden, barstte ze in tranen uit. Ze stond meteen te popelen om de dieren in Sea Life te leren kennen...

Of hoe ook jouw geschenk een verschil kan maken!

Met je mooie gebaar stond je overigens niet alleen, want onze wensenboom was volledig kaal geplukt. In totaal vervulden we met ons allen samen maar liefst 113 hartenwensen! We mogen dus van een weergaloos succes spreken!

Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Op het einde van dit jaar organiseren we tijdens de Music For Life-periode een derde editie van de wensenboom. Help jij mee om dit mooie initiatief te verspreiden onder jouw vrienden en kennissen? En misschien ben je ook zelf opnieuw kandidaat om een cadeautje te schenken? Samen zorgen we ook dit jaar voor de warmste kerst!

Van harte dank!

4. Ian en Ryan Lodens

De gebroeders Ian en Ryan Lodens behaalden de grootste onderscheiding bij de uitreiking van de sporttrofeeën 2017 in Knokke-Heist. Langs deze weg willen wij dan ook, namens KFC heist, beiden van harte proficiat wensen.

Heb je nog vragen of voorstellen, laat het weten...

Vriendelijke groeten,
Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd