NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 17 december 2017

Beste ouders,
Beste leden,

We naderen het einde van het jaar 2017, tijd om ons te focussen op het nieuwe jaar 2018.

In 2018 staat er ons veel te wachten:

1/ AUDIT

In de 3° week van januari wordt de eigenlijke audit uitgevoerd. Momenteel zijn de jeugdcoördinator Serge en mezelf bezig met het voorbereidend dossier aan te maken en de meer dan 200 punten en vragen te behandelen.

Mag ik jullie nog eens vragen om de enquête, die op 07/12/2017 werd verstuurd (afzender was double pass - vlaanderen@doublepass.com) , in te vullen. Het is heel belangrijk dat er een grote respons is, zodat er een duidelijk beeld kan gevormd worden over onze jeugdwerking vanuit het standpunt van de ouders. (momenteel heeft 15% van de ouders dit al ingevuld, waarvoor dank). Uiterste datum om deze vragenlijst in te vullen is 31/12/2017.

2/ TECHNIEKTRAININGEN

Wij zijn fier om u te melden dat wij samen met techniekschool "TECNALDO" (www.tecnaldo.be)  specifieke techniektrainingen kunnen aanbieden aan onze spelers van U7 tot en met U15.

WAT? Op de trainingen komen balgevoel en -vaardigheid op het programma, alsook oefeningen op balaanname, passeerbewegingen, coördinatieoefeningen en wedstrijdsituaties aan bod.

WANNEER? Op zondagvoormiddag van 9u30 - 10u30 (voor U7 tot U9) en van 10u45 - 11u45 voor (U10 tot, U15). De eerste van deze 10 specifieke trainingen start op zondag 25/02/2018

WIE? De trainingen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers van de techniekschool TECNALDO. Onze eigen trainers mogen hierbij aansluiten.

WAAR? Op het kunstgrasveld van Stadion De Taeye.

PRIJS? Onze aangesloten leden betalen slechts 50 € (KFC Heist komt tussen in de prijs). Niet-aangesloten spelers betalen 75 €

HOE INSCHRIJVEN? via deze website http://kfcheist.be/blog/techniektrainingen/ of via mail naar kfcheist.tvjo@gmail.com

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

3/ SINTERKLAAS

Foto's van het bezoek van Sinterklaas in de kantine staan ondertussen ook op de website:  http://kfcheist.be/blog/de-sint-komt-op-6-december-2017-op-bezoek/ 

4/ CRAZY TOMBOLA

Binnenkort zal iedere speler/trainer/medewerker/bestuurslid 10 tombolakaarten ontvangen om te verkopen en dit vanaf de jeugd tot en met het eerste elftal. De prijs per tombolakaart is vastgesteld op 2.5 €.

Mogen we vragen om een inspanning te leveren om deze kaarten te verkopen. Wie alle 10 kaarten kan verkopen krijgt een extra drankbonnetje :-).

Er zijn tal van mooie prijzen te winnen zoals ondermeer een fiets , een vakantiecheque, restaurantbons , wellnesstickets, ...

Met vriendelijke groeten,
Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd