NIEUWSBRIEF K.F.C. Heist - 16 maart 2018

Beste spelers en ouders,

Jeugdtornooi op paasmaandag

We zijn volop bezig met de voorbereiding van ons jeugdtornooi op paasmaandag 02/04/2018. 
Een tornooi voor de U7 , U8 , U9 in de voormiddag en U10 en U11 in de namiddag.
Naast de kwalificatie- en finalewedstrijden tussen de 40 deelnemende ploegen, bieden we nog veel meer aan:

  • - het paasontbijt: vanaf 8u tot 10u30 kan u in de kantine genieten van een heelijk ontbijtbuffet. Inschrijven vooraf is wel noodzakelijk: ofwel in de kantine , ofwel via kfcheistevents@gmail.com of via de website
  • - workshops in de voormiddag
  • - springkastelen
  • - vanaf 11u30 kan u ook genieten van verschillende snacks op in onze food-corner.

Wie graag een handje wil meehelpen bij de organisatie, neem vlug contact op.

Steun de jeugdwerking van KFC Heist en kom de vele ploegen aanmoedigen op het tornooi!

Battle of the Parents

De sportieve papa's, mama's, opa's en oma's kunnen alvast beginner trainen, want op zondagvoormiddag 22/04/2018 gaat terug de "Battle of the Parents" door tijdens onze "Fin de Saison"-happening. Dit voetbaltornooi tussen de ouders van de verschillende jeugdploegen belooft opnieuw superspannend te worden. Wie mag zich de 'beste' ouder-ploeg van KFC Heist noemen?

In de vorige editie waren de ouders van de toenmalige U8 (de huidige U9) de winnaars.

Er worden teams gevormd van 5 spelers (enkele wisselspelers is aangeraden). Spreek af met jullie trainer , afgevaardigde en de andere ouders en schrijf jullie in. Wens je op voorhand te trainen? Geen probleem, onze trainersstaf kan jullie zeker enkele trainingsschema's bezorgen :-)

Sporttrofeeën van 2017

Op 24/02/2018 werden in het casino de sporttrofeeën van 2017 uitgereikt. In de categorie sportploeg van het jaar liepen de Heist Ladies weg met de trofee en Ruben Van Gucht. Proficiat!

Na een kleine dip in de competitie is het kampioenschap wellicht verloren. Alle voorbereiding gaat nu naar de bekerfinale tegen Club Brugge op zaterdag 28/04 in Waregem. Er worden terug supportersbussen voorzien. Later meer hierover.

Crazy Tombola

Afgelopen zaterdag was de trekking van de Crazy Tombola. Een dikke merci aan alle spelertjes die hun kaarten verkochten. Hierbij vindt u de lijst van de winnende nummers.
De mooie prijzen kunnen afgehaald worden tot en met 31/03/2018 in café Den Oosthoek in de Pannenstraat 58 in Heist.

PEEPL

Intern zijn we ook bezig met onze administratie te verbeteren. We zijn hiervoor in zee gegaan met 'PEEPL' een administratief platform waar alle info over de spelersgroepen zal terug te vinden zijn, dit in vervanging van de vele gesloten facebookgroepen.

Naast de website zal op dit administratief platform alle info over KFC Heist terug te vinden zijn.

Het is de bedoeling, eens dit platform op volle toeren draait, dat de ouders een log-in zullen krijgen waarbij er toegang zal verleend worden tot de algemene info en de info van hun, ploeg.

Met vriendelijke groeten,

Franky Vanlerberghe
voorzitter KFC Heist-Jeugd