Nieuwjaarshappening - Zaterdag 10 januari 2015

Beste speler, beste ouders,
 
De eerste competitiehelft van het seizoen 2014-2015, waarin al onze jeugdploegen samen meer dan 130 competitie-, beker- en vriendenwedstrijden afwerkten, zit er al weer op.

Bij de U13 , U15 en U17 starten de competitiewedstrijden terug op zaterdag 10 januari, bij onze youngsters (U7 , U8 , U9 en U11) is het nog even wachten tot zaterdag 31 januari. Ondertussen worden wel nog enkele vrienden- en zaalvoetbalwedstrijden georganiseerd.

Bij deze wil ik jullie dan ook van harte uitnodigen op onze nieuwjaarshappening van zaterdag 10 januari, waar u naast wedstrijden van al onze jeugdploegen ook kan deelnemen aan een tweedehandsmarkt.

Iedereen heeft wel nog outfits of trainingspakken liggen die helaas niet meer passen voor uw voetballertje. Tijdens deze tweedehandsmarkt kan je deze gerust ruilen of verkopen.
Deze dag wordt dan afgesloten met een lekker etentje in de kantine, waarbij onze huis-DJ zorgt voor een leuke sfeer. Hierbij vindt u ook nog eens de uitnodiging.
 
U kan voor de tweedehandsmarkt en de maaltijd inschrijven bij de trainers van de ploeg of via dit mailadres: kfcheistjeugd@gmail.com (graag voor woensdag 7 januari).
 
IK HOOP JULLIE ALLEMAAL OP 10 JANUARI TE MOGEN ONTMOETEN EN MAAK VAN DEZE GELEGENHEID GEBRUIK OM NAMENS HET JEUGDBESTUUR EN ALLE JEUGDTRAINERS U EEN GELUKKIG 2015 TOE TE WENSEN MET HEEL VEEL VOETBALPLEZIER !
  
Franky Vanlerberghe
voorzitter K.F.C. Heist-JEUGD

Foto's