Match U13 op 07/02/2015 : Lissewege - K.F.C. Heist 1-3

Puike overwinning van onze Heistse youngboys    1  -  3  .
 
De match begon al met stevige duels van de tegenstrever, maar onze jongens hadden dit al na 10 MIN onder controle zodat
wij ook ons lichaam gebruikten en ons zeker niet klein maakten en zo konden we  de defensie van lissewege te kijk zetten met een goal van Andres Schoonbaert.

Na wat kansen van lissewege konden we zo in het tweede kwartier nog eens tegenscoren met een doelpunt van Christian Verhaege en met
0   -   2  voorsprong de rust ingaan.

Tijdens de rust had de thuisploeg waarschijnlijk een tactisch plan besproken want meteen zetten ze druk naar voren maar dat heeft ons niet verrast ,vroeg in de tweede helft hadden Robbe en Dean een fantastische combinatie opgevoerd vanop eigen helft en zo de thuisploeg verrast met een doelpunt van Dean, zo werd het  0  -  3!!!

Daarna hadden we nog wat geluk aan onze zijde want het werd  spannend,de thuisploeg had nog 4 maal de paal geraakt , toch heeft onze doelman Alex Marchand na heel wat mooie reddingen tijdens de match zich eenmaal moeten omdraaien en scoorde de thuisploeg het laatste kwartier tegen. Zo werd het nagelbijten tot het fluitsignaal.

Eindstand: 1  -  3

De Trainer is heel blij met deze overwinning,zijn spelers hadden gedaan wat er gevraagd werd en was blij dat de inzet van zijn jongens op en top was , echt om fier op te zijn!!!

Verslag:David Nell