"Glorious 90s party" en voorstelling truitjes U8 KFC Heist

Glorious 90s party

Sedert enkele jaren organiseren de Young Glories traditioneel in het najaar een fuif in zaal Ravelingen in Knokke-Heist. Dit jaar gaat het evenement door op 15 oktober. Ze gaan door op het elan van vorig jaar en Ravelingen zal opnieuw in een heus 90s kleedje gestoken worden. Met optreden van coverband 'Hammertime' en DJ IVO zullen de grootste hits van eind vorige eeuw door de luidsprekers knallen! Dit alles gecombineerd met een cocktail- en Bacardi Breezerbar: Ambiance gegarandeerd!

Fuiven voor het goede doel

Met de opbrengst van de fuif steunen de Young Glories traditiegetrouw lokale goede doelen. Zo hebben ze in het verleden al een kindje met een spierziekte geholpen maar bijvoorbeeld ook de lokale Chirobeweging die het slachtoffer was van een inbraak. Gezien het ontstaan van VZW Young Glories bij een groep voetballers van KFC Heist ligt wordt ook ieder jaar een deel geschonken aan de jeugd van KFC heist. Zo is er recentelijk een 4-jarig engagement aangegaan als shirtsponsor voor de U8 van KFC Heist. (zie verder bericht) De spelertjes moeten nog een paar jaar wachten om te komen fuiven maar de ouders kunnen alvast het beste van zichzelf geven op de muziek waarmee ze zijn opgegroeid.

De VZW wil dan ook alle vrijwilligers, sponsors en bezoekers hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking en nodigen iedereen uit om op 15 oktober naar de Glorious 90's party te komen in zaal Ravelingen. Het belooft alvast een "megacool" feestje te worden.

www.facebook.com/youngglories

www.youngglories.be

Uitnodiging shirtvoorstelling U8 KFC Heist

Op zaterdag 1 oktober geven de U8 van KFC Heist partij aan hun leeftijdsgenootjes van Moerkerke. We willen dan ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen uit te nodigen om de voorstelling van de nieuwe shirts bij te wonen. Er kunnen foto's genomen worden voor (en tijdens) de match en leden van het bestuur van de VZW en van KFC Heist zullen aanwezig zijn.

De match begint om 9u30 in stadion De Taeye, Pannenstraat, 282 te Knokke-Heist.

Voor meer info omtrent de Glorious 90s party of de shirtvoorstelling kunt u altijd contact opnemen met ons via mail of GSM-nummer 0479/76.72.05 (Frederic).