Fanions - Wedstrijd KFC Varsenare - KFC Heist -05-03-2017 UITSLAG 2-1

Op een zeer drassig en modderig veld was het zondag geen gemakkelijke wedstrijd voor beide ploegen om mooie combinaties op de mat te toveren.

Blijkbaar had de leiding van dit duel meer moeite om recht te blijven … de eerste kansen waren wel voor Heist, maar door een verkeerde beslissing van de leiding kwamen de thuisploeg 1-0 voor met een onverdiende strafschop. De toon was gezet, de  eerste gele kaart was wel Heist, maar Steve Sinaeve zette toch iets later de bordjes gelijk. Net voor de rust kreeg Varsenare  een vermeden corner en scoorde hun 2 de doelpunt (2-1) meteen ook de ruststand.

In de 2 de helft had Heist niet meer de kracht om deze stand nog om te buigen , het  was wel nog Varsenare dat dichter bij  het 3 de doelpunt kwam , door nog 2 maal de paal treffen en door een paar goede tussenkomsten van onze sluitstuk, bleef uiteindelijk 2-1.

Na een feestelijke week  en een verlies partij,  toch met een positieve noot eindigen, Heist dat nu 33 punten telt en mathematisch gered is, en terug groots was in het verlies.

Verslag: Philip Heinkens