Fanions - Laatste wedstrijd van het seizoen - Hartelijk dank!

Deze laatste wedstrijd van het seizoen was voor de neutrale supporter een aangename afsluiter maar vooral KFC Heist kwam goed uit startblokken en scoorde via de zeer bedrijvige Ian al na  5 minuten, meteen ook de ruststand ! 

Ondertussen was Jan (kniekwetsuur) vervangen door Yoren , aan de rust werd de zeer verdienstelijke Joeri vervangen door Nick Vantorre , in een stereotiepe 2 de helft kwam Heist aan een reeks kansen en Steve op het uur de verlossende 2 de doelpunt op voorzet van Diego met een sublieme tik de bal in doel devieerde, (0-2) meteen voorlopig zijn laatste doelpunt voor KFC en het amateurvoetbal. 

We bedanken onder ons de spelers die andere oorden opzoeken voor hun inzet en wensen hun veel succes: Alex, Diego en Yoren. Maar vooral de spelers die hun schoenen aan de haak hangen onze instant keeper en keeperstrainer Tom Pollet die voortreffelijk onze nr 37 Kristof D. heeft vervangen (trouwens steeds aanwezig op training en wedstrijden, een voorbeeld voor velen!) en natuurlijk onze klasbak Steve die naar mijn mening toch te vroeg stopt, maar luistert naar zijn lichaam! 

Bedankt toppers! En toch nog een nog een pluim voor de  sublieme aanpak van Dimitri Delporte die toch in deze korte periode de ploeg KFC Heist naar een hoger level heeft gebracht op alle gebied! 

Op naar volgend seizoen, onze ambities zijn om nog beter te doen en eventueel op einde mee te doen voor de prijzen!

Bedankt iedereen voor jullie inzet!
Philip Heinkens